portrait sessions

Portrait sessions

People connect with people and your dream clients can't wait to connect with your unique story.

Wil je die verpletterende eerste indruk maken? Een Portrait Session zal je dit precies geven! Portrait Sessions zijn bedoeld voor ondernemers, coaches, bloggers, creatieven, fotografen, schrijvers enzovoort. Als jij wil dat je social media-afbeeldingen en website jouw ware essentie weerspiegelen, dan is deze sessie absoluut een must-have voor jou! Geen ongemakkelijke momenten maar een sessie die zal resulteren in een collectie prachtige en samenhangende branding beelden die jouw verhaal vertellen.

No stale poses.
No fake smiles.
Just you, confident and empowered

 

Goede foto’s zorgen voor vertrouwen in jou en het product of de dienst die je
aanbiedt, omdat je echt laat zien wie je bent en niet alleen wat je doet en
verkoopt.

Pakketten

signature session portret portrait

Signature Session

Een uitgebreide portretshoot inclusief sfeer- en detailbeelden voor iedereen die klaar is om zich echt te laten zien!

vanaf €599

〰 2 uur fotografie op locatie

〰 Inclusief een call om alles te bespreken

〰 Bewerkte beelden, zelf te selecteren via een online galerij

〰 Advies en tips vooraf

〰 Een duidelijk concept en hulp met styling van de shoot

〰 De beelden worden aangeleverd in een online galerij, web en hoge resolutie

〰 Exclusief BTW 21%

〰 Exclusief reiskosten vanaf een straal van 10km vanaf Eijsden

Yes please

Samen gaan we ervoor zorgen dat jouw merk opvalt en zich onderscheidt! Van concept tot uitwerking, je kunt het allemaal uit handen geven. Wij staan voor je klaar en hebben zin in om er iets veel meer dan moois van te maken!

Prijs op aanvraag

Jouw verhaal, jouw werk en jouw merk... Op unieke én onderscheidende manier vastgelegd door Rowena & Sarah. Zodat jij aan de wereld kan laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.

〰 Halve dag fotografie op locatie

〰 Inclusief styling door Sarah Leonora

〰 Kennismaking, pre-productieplanning,

moodboard en shotlist

〰 Bewerkte beelden, zelf te selecteren via een online galerij

〰 De beelden worden aangeleverd in een online galerij, web en hoge resolutie

〰 Exclusief BTW 21%

〰 Exclusief reiskosten vanaf een straal van 10km vanaf Eijsden

Yes please

1. What to expect

Neem contact met mij op via het contactformulier of stuur me een mail om mij wat meer over jou en je bedrijf te vertellen. We plannen erna een virtueel kennismakingsgesprek in om er zeker van te zijn dat we goed bij jouw merk passen.
Zodra we een akkoord hebben en een datum, ontvang je informatie met tips en tricks.

2. Shoot

Daarna wil ik alles over jou weten met behulp van mijn vragenlijst. We zullen alles behandelen, van de lijst met gewenste foto's, locatie opties, outfits, props, enz. Hier hebben we weer contact over voor de shoot.

Op de dag van de fotoshoot weet je wat je kunt verwachten en zul je een ontspannen en geweldige ervaring hebben. Je krijgt mijn volledige begeleiding! Een shoot is een volledige ervaring en zorgt voor nieuw zelfvertrouwen op een level dat je nog niet kende!

3. After the shoot

Na de fotoshoot maak ik een back-up van de beelden en een eerste selectie. Binnen een week na je fotoshoot kun je je favoriete afbeeldingen selecteren in je privé online galerij.
Daarna worden jouw favoriete beelden volledig bewerkt op een natuurlijke manier. Binnen een week nadat je je selecties hebt gemaakt, ontvang je de uiteindelijk bewerkte afbeeldingen in zowel web- als hoge kwaliteit via de online galerij.

They loved it!

CLIENTS TESTIMONIALS

Laurence - Loos Luna, Avec Loos

Wat een mooie foto’s zeg!! Echt zo ontzettend blij mee. Al zou het niet voor de ondernemingen zijn (wat natuurlijk wel zo is) , dan is het al super tof om zulke foto’s van jezelf te hebben. Ik vond het super gezellig en leuk om samen met jou te werken. Fijn dat je van te voren al een document doorstuurde en nog even belde. Ik wist natuurlijk al wat je in je mars had doordat ik de foto’s van M&M zo mooi vond maar ik was aangenaam verrast door het resultaat van mijn eigen foto’s. Best spannend want zoals je weet ben ik behoorlijk kritisch op mijzelf maar er zitten ZOVEEL goede foto’s tussen, dat had ik niet durven hopen eigenlijk. Echt prachtige foto’s.

NEXT
(max-width: 768px) 370px, (max-width: 1024px) 556px, 100vw