Ben je er klaar voor om de stap te nemen, next level te gaan met bedrijf en te kiezen voor unieke en creatieve beelden? Dan ben ik er voor je!

Café Louis Hotel Monastère hotspots tips Maastricht fotograaf fotografie Limburg

Contact

Heb je een vraag of kan ik jou ergens mee helpen? Let me know!

Can't wait to hear from you!

Questions

VRAAG

Waar mag ik de beelden voor gebruiken?

ANTWOORD

De beelden zijn vrij te gebruiken voor jouw doeleinden, zoals je website, social media of advertenties. Wil je de beelden doorverkopen of gebruiken voor een product dan gelden er andere regels. Wil je de beelden gebruiken voor offline druk (magazines/boeken), dan zijn er vanwege het auteursrecht andere voorwaarden van toepassing en wordt er een licentieovereenkomst opgesteld.
Twijfel je ergens over neem dan eerst even contact op.

VRAAG

Maak je alleen foto's of ook video?

ANTWOORD

Naast fotografie heb ik een achtergrond in ontwerpen, van grafisch ontwerp tot aan interieur vormgeving. Je zult merken dat ik altijd adviezen geef tussendoor en over alles met je meedenk. Daarnaast maak ik ook korte video's, sfeerbeelden die gebruikt kunnen worden voor jouw merk.

VRAAG

Heb je ook een eigen fotostudio? Waar kunnen we de foto's maken?

ANTWOORD

Nee, ik heb geen eigen fotostudio, ik maak foto's op locatie. Samen zoeken we naar de juiste locatie om de foto's te maken. Bij jouw bedrijf, thuis of waar je maar wilt! Ik help je hierbij, ik heb een lijst aan locaties die ik kan voorstellen en denk graag met je mee.

VRAAG

Wat zijn de reiskosten? En reken je ook reistijd?

ANTWOORD

De reiskosten zijn binnen een afstand van 100km vanaf Eijsden 0,40ct per km. Na 100km geldt een toeslag van 0,10ct per km. Ik reken ook reistijd, dat ligt aan het project en de locatie. Dit bespreek ik altijd vooraf aan een shoot.

VRAAG

Wat doen we met de shoot bij slecht weer?

ANTWOORD

Als de weersvoorspellingen slecht blijken te zijn en we oorspronkelijk hadden afgesproken op een buitenlocatie, dan verplaatsen we de shoot. Als het weer heel regenachtig is, zal ik contact met jullie opnemen om eventuele wijzigingen in onze plannen te bespreken.

01